By MnKs  CSR er bl.a. baseret på FN’s Global Compact, som bygger på ti principper, (De 10-Principper:) for virksomheders arbejde med samfundsansvar.

 

CSR er en integreret komponent i by MnKs daglige forretningsaktiviteter og det er vores intention at holde os ajour med udviklingen i samfundet og til enhver tid at følge lovgivning og etiske retningslinjer. 

 

Vi ønsker at tage initiativ til, at beskytte vores samfund og miljø og vi har fokus på CSR i alt hvad vi gør i vores forretning. Vi anser etisk ansvarlighed som en naturlig del af vores daglige forretningsgang. 

 

Compliance; der stilles stadig flere lovkrav til virksomhedernes samfundsansvar. Dette omfatter krav i tilsluttede charters, certificering, kodeks for brancheforeninger mv. – såkaldte ’soft law’ samt direkte lovkrav ’hard law’.

 

ByMnK arbejder med fokus på miljø, klima, menneskerettigheder og antikorruption. Vores hovedfokus er, at mindske emballage som belaster miljøet samt sikre at brugen af plastik er på et minimum. 

 

Vi har valgt, at tilføje økologisk bergamot olie og naturproduktet pentavitin i vores produkt og at bruge papir label med en miljøvenlig overfladebehandling.

 

Hos by MnK er det vigtigt at prioritere, at vi alene har leverandører der har dokumenteret de samme retningslinjer indenfor CSR som os selv. Derfor har vi stort fokus på, at kende vores leverandører og vide, hvor deres varer produceres. 

 

Vi har derfor valgt at være 100% involveret i processen, lige fra blandingsforhold til selve indholdet af vores produkter, som er lavet alene i samarbejde by MnK.