VORES HISTORIE

Stiftere af by MnK, Heidi Manley and Anette Kjærgaard udtaler: Vi var trætte af ødelagte hænder og tung sprit lugt og var enige om, at en bedre håndhygiejne generelt var en rigtig god idé. 

Derfor har vi sammen med vores leverandør, lavet en luksus udgave af en håndsprit gel i et lækkert design og med det formål at lave en håndsprit, man rent faktisk har lyst til at bruge, og som efterlader hænderne bløde og med en svag duft af bergamot.

 

Bløde hænder og et designmæssigt look i din nye personlige hygiejne – Den nye normal verden ville være et tryggere sted, hvis bare vi huskede håndhygiejnen. Hvor forbud, tilskyndelser, formaninger og spritløsninger er gængse værn mod den bakterielle - og virus smitttende trussel, har by MnK en visionær, mere behagelig og miljøvenlig tilgang til problemet.

At lægge sig an på individuelle vaner og disciplin, hjælper by MnKs håndsprit med at minde os om at forhindre spredningen af bakterier og virus ved kilden. 

 

Stay Safe by MnK er en håndsprit som er designet til at være skånsom ved dine hænder, dufte friskt og fremfor alt være et produkt, du har lyst til at medtage på farten, som minder os om den nye normal i samfundet – en naturlig god håndhygiejne.